Saiz Zakar Ikut Keturunan

Memiliki anggota seksual sempurna menjadi idaman semua lelaki. Jarang lelaki memiliki anggota seksual kecil atau cacat.

Jika ada, masalah ini memberi perasaan rendah diri dan sukar bergaul dengan masyarakat, lebih-lebih lagi dengan wanita.

Sebilangan besar lelaki memiliki anggota seksual yang berfungsi normal, boleh mencapai kekerasan apabila terangsang dan berukuran biasa untuk lelaki Asia (panjang 9-14 sentimeter/sm dan ukur lilit 8-13sm) tetapi sebilangan mereka rasa tidak puas, lebih lagi yang bertubuh rendah dan inginkan alat kelamin lebih besar.

Mereka beranggapan, jika berbadan tinggi atau besar, ukuran zakar patut begitu! Sebenarnya bentuk, saiz, termasuk ukuran panjang dan ukur lilit zakardipengaruhi keturunan, bangsa dan baka.

Anggota seksual lelaki jika kerap digunakan akan kelihatan mantap. Tinjauan beberapa peninjau seks dan wanita menyatakan, zakar kelihatan mantap dan ‘besar’ jika kerap digunakan. Sebaliknya, jika lama tidak digunakan, ia kelihatan kecil dan kecut.

Tidak salah untuk membelai anggota sulit dengan krim dan sentuhan ringan sekali sekala untuk kesejahteraan anggota itu, tetapi elak beronani kerana khuatir menjadi ketagih dengan perbuatan itu dan mengakibatkan masalah lain.

Menyapu anggota seksual dengan minyak tertentu seperti minyak lintah atau minyak dhab bukan cara untuk membesarkan anggota seksual.

Losyen mengandungi herba tertentu, termasuk ekstrak ikan belacak, dapat membantu memantapkan anggota sulit sekadar strukturnya dan tidak dapat menambah saiz.

Sama juga dengan alat pam vakum yang pernah satu ketika dulu digunakan untuk menambah saiz. Apa berlaku, ia cuma meningkatkan saiz untuk sementara waktu. Hanya kulit zakar kelihatan panjang dan gelap hasil cara itu.

Begitu juga herba atau ubat yang dipaparkan dalam Internet. Semuanya mengarut dan yang panjang ialah bebanan hutang dan kerugian duit!

Alat penarik otot dan tisu anggota seksual lelaki iaitu Penis Exterder Device seperti alat andropenis ialah alat ‘penile extender’ yang dapat menambah saiz zakar antara 2-5sm jika dipakai antara empat dan enam bulan.

Alat ini dikaji tiga tahun dulu dan didapati berkesan untuk menambah saiz dan juga membantu meluruskan zakar bengkok (pengalaman kajian tempatan ke atas lebih 100 kes keberkesanannya 99 peratus baik untuk tambah saiz atau meluruskan zakar bengkok — www.andromedical.com)

~ DOKTOR SAKIT TUAN bersama Dr.Ismail Thamby


Teknik Pancutkan Isteri. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Seni Melambatkan Pancutan. Keterangan lanjut, sila klik sini.


17 Responses to Saiz Zakar Ikut Keturunan

  1. Arjuna berkata:

    tarik lah kasi panjang.. hehe

  2. drakula ta'do gigi berkata:

    Apo lah guna nyo bondo yg bosa bosa, dgn tagisan “AYA” bila dah terasa di malam hari,raungan kesakitan hingga ke hati,ke esokan hari jalan tak menentu,bersyukur lah dgn yg sederhana tetapi berkemampuan bertahan lama ,tampa melukai atau menyakit penerima -akan sentiasa mengenang bila dah tiada.

    • botakams berkata:

      AYA….WORDS NIE PENAH KAWAN DEN DONGAR KAT BOOT JUAL TICKE SARKIS, BERGOYANG BUNYIAN PAPAN..FAHAM FHAM LAH …SEPASANG MERPATI KUNING TENGAH BUAT PROJEK HARAM, BARANKALI SONAK KORNO DILDO BOSAKOT…KAWAN DEN KATO LAA DEN TAK TAU NYATO

  3. Arjuna berkata:

    betul kata drakula tu… tapi kan… tapikan… ramai perempaun juga kata begitu.. besar panjang tak penting…. tapi kenapa kata … “deeper…deeper… deeper” .

    Ini Bagi yang berkata deeper lah… yang tak kata deeper tu tak mengapa…. lainlah kalau dia tu kata… ‘dalam lagi… dalam lagi’sebab dia nak minta kasi panjang haha

  4. JantanHebat berkata:

    Sapa kata saiz tak penting? kajian menunjukkan 65% wanita termasuk malaysia suka kepada saiz zakar yang besar dan panjang. kenikmatan jimak antara pasangan adalah bergantung keinginan dan nafsu serta faktor kesihatan fizikal termasuk saiz zakar lelaki. malah lelaki juga inginkan saiz zakar yang ideal bagi memberikan keyakinan kepada diri mereka di ranjang. kalau nak lihat TESTIMONI apa kata mereka sila ke http://www.x-tenderpenis.com/testimoni.html …. bukan lah maksud besar dan panjang tu sehingga 20 inci atau sebagainya tetapi memadai dapat memuaskan si wanita..tanya la pasnagan atau diri sendiri apa sebenarnya ke inginan kita..take care.

  5. Jejaka berkata:

    Mmg saiz penting. Tu sblm kahwin. Tp lepas kahwin semua tu x penting. Da dpt katakan.. Mcm puasa la juga. Sblm buka beli mcm2.. Tp waktu berbuka x habis ponn..

  6. iwan berkata:

    saiz tu penting…..

    • botakams berkata:

      SIZE TU PADA PENDAPAT aku pula tak lah penting sangat kat pompuan, lek kasi dio orang menikmati malam ,kebanjiran, dan membenihkan …untok mendapat cahayo mato,di cari.. kalo panjang bosa tak gerenti kegegembiraan di kemudian hari, perbikinan ada nya zuriat akn maembuat pompuan itu happy hingga ke mati…tambahan pula keseronokan ini hanya sementara waktu pula.. amat di perlu hinnga ke sesautu masa aje..terhad aje..—keinginan malam demo hilang mengikut usia dan keadaan semasa..tak akan kekal selamo lamo nyo..berbanding pak pacak sentiasa mencari cari malam tiba aja..tapi dengan ada nye anak.. akan membahagiakan demo hinnga ke last moments di dunia ini…

      • botakams berkata:

        Fully agreed, dihari meningkat tue pompuan nie dah ta’ dak akn bermain sex lagi,mereka bergembira dgn anak2 yg ade, kita dah kira kelas kain burok tak beberapa di hargai,….berkawin hidup mereka kebahadian anak anak….priority

      • kulop makdoh berkata:

        Kalau size babe bagitu besar-buleh terkeluar,size brother john macam mana besar pun dia orang tak hairan kan?

  7. sain berkata:

    keras, mantap lagi sedap.kalau besar panjang tapi lembik buat apa?

  8. meminjamkankereta0133753549 berkata:

    tak lah bang, serderhana dah memandai laa, kalo panjei bosa tak tahan lama nak buek gapo? kesakitan pulo tibo,koyak rabak merana pulo,kalo yg kecik pun tak pe, tapi sarat tahan lamo , bior die merasai nikmat tak terhingga…apun maaf ku pinta

    • akunie berkata:

      Jang… kou cakap bonar jang, kalu buleh bior sampei dio dah terujai, hingga kebanjiran,baru lah kou melopas torpedo berjuta juta tu…hah merupai seakan anak anak budu…jagan sekali kou ingatkan diri sendiri aje..nanti u seorang dah menikmati , die terasa ngeri nak lagie di hatie…ini yg membuat mereka kecurangan, bila tersentu menjadi jadi..balik lambat nak menghiburkan diri..kou hamba lak ternanti nanti, ahkir nye jadi sepi….ampun maaf

  9. Gerun maaf ya berkata:

    kalo pjng sonak ke ulu hati ,king size to mula2 aje injuries lepas tu dah nomal ..jadi ‘ngam’ size, memang puas sekali, gurantee tak cari laen, tapi syarat nya, buleh kasi dia naik ghairah dulu , baru leh go 4 the killed , tapi kalo geram tu jgn lah nak gigit putin sampei putus lak..sian sikit laa…demo berpeloh membelai nyo…dgn berbagei herbs tradisi nyo…

  10. botakams berkata:

    tak jugak ikut kesihatan diri pemakanan..semasa awalan, aktiviti penjagaan kesihatan masa kecil nak membesar,…

  11. senyum berkata:

    sila lawati http://www.senyum.my untuk info berguna..

    terima kasih

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 343 other followers

%d bloggers like this: