Jiwang Karat

Madah Cinta
Mutiara Kata
Kisah Cinta
Bicara Cinta
Tips Cinta

Pautan Blog Dunia Perkahwinan / Seri Kasih

Pautan Blog Dunia Penyair

Interaksi

————————————–


Rahsia Buat Isteri Terpancut Ketika Asmara. Nak tau, sila klik sini

Ebook Seni Ciuman
Seni Ciuman, sila klik sini

Kamasutera Melayu
Kamasutra Bergambar Melayu, sila klik sini


Rahsia Malam Pertama. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Pancutkan Suami. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Tip Menghairahkan Isteri. Keterangan lanjut, sila klik sini.

Doa Pengasih
Rahsia Doa Pengasih. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Panduan Senang Hamil. Nak tau, sila klik sini.

14 Responses to Jiwang Karat

  1. mayrindu berkata:

    bolehkah saya meminta komen kawan2 di sini berkenaan masalah yg saya hadapi?

  2. Mohd resman berkata:

    Ok,apa mslah kmu,mungkin sma mslah kta,

  3. putri berkata:

    disaat ini…hati ku merindui mu…masih kah kau igt pd ku…

  4. wan aini nur hafna bte wan mohammad berkata:

    bila ntah aku ni meninggal nye hah

  5. kadry berkata:

    Very useful post. It was very useful. I was searching exaxtly for this. Thank you for your effort. I hope you will write more such interesting posts.

  6. as berkata:

    org yg masih hidup haruslh pndg kehadapn……jgn ingt nk mti jewwww…..bg org islm dh ckup ke aml ibdt tu nk mti…..nmenya kehidupn….stiap org ade dugaan n ujian hidup msg2……cm aku ni,,,ape2pn ujiannya aku redha dan pasrah je kpdnyaaaa…….

  7. as berkata:

    aku nk kgsi ngn korg….dr aku keck sapa aku sekrg umr 21 thun,cm2 dugaan utk aku…….kt 10 thun sapa skrg aku jge mk aku sakt…..aku dapt tawarn study,kjetp aku xpg coz my mum….so walau apepn yg blku korG NEat n tabh…….JGN NK MTI JEWWWWW…

  8. as berkata:

    HARUS TABAH N KUAT

  9. Mohd.Ariff berkata:

    sy ingin berkenalan dg saudari mana lah tau klu kita ada persamaan n bersesuaian untok kita hidup bersama klu sudi dan terima pelawaan sy blh lah hubungi sy di no sy 019-2947934 sy menunggu jawapan dari saudari tk

  10. zurah berkata:

    Saya skg ada masalah keputihan gak…

  11. pacak 7557 berkata:

    Sila baca fakta-fakta yang merisaukan ini :

    70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai

    puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual
    dengan suami mereka.
    65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME untuk
    memuaskan hati suami mereka.
    Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme lebih sekali dalam seminggu.
    78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.

    ANDA PERCAYA ATAU TIDAK, FAKTA TETAP FAKTA.
    KINI PRODUK PACAK LANGIT-VIMAX-EXTEND GEL BERADA DIBERA
    PM SAYA JIKA BERMINAT/add fb pacak pacak bera

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 343 other followers

%d bloggers like this: