Di Sebalik Debar Malam Pertama

Untuk membaca artikel ini, sila klik Di Sebalik Debar Malam Pertama

———————————-


Rahsia Malam Pertama. Keterangan lanjut, sila klik sini.


Rahsia Malam Pengantin. Keterangan lanjut, sila klik sini.

122 Responses to Di Sebalik Debar Malam Pertama

  1. bodrox berkata:

    hee.. he.. he.. no comment dah, belum cukup umur. tapi benar-benar positng yang menarik. jadi pengen :P

  2. army_brat berkata:

    go and steady la beb….

    you nak gelojoh2 pada malam pertama nak pergi mana…

    yg penting you cannmaintain your stamina for a long period…hehehe… ;)

  3. anis berkata:

    adakah mlm prtama best untk suami isteri………..

  4. MIRA berkata:

    heeeeeeeeeeeeeeeeeeee………………….

  5. Shidah84_Viky407 berkata:

    Emmmm mungkin benar malam pertama adalah malam yang berdebarkan kerana malan pertama ada org lain nak kongsi2 dengan kite….BAHAYE….BAHAYE…

  6. nayla berkata:

    gak da komen dah belum alami heeeeeeee

  7. bella berkata:

    huhu… indahnya jika ada tolak ansur antara suami isteri..

  8. siti berkata:

    he..he…he….mesti indah waktu bersama nanti…

  9. myra berkata:

    huhu….bagos2..

  10. dora berkata:

    tu…memang pekara yg paling indah..sekali..

  11. kawen berkata:

    istri yg biasa nya takut, shock lah. Berikan pemanasan belaian, rayuan n cumbuan sblm tangan ini beraksi lbh pd bagian2 tubuh istri yg lbh snsitif…pasti istri akan melek kenikmatan krn permainan awal yg best maka sgala ketakutan pd istri hlg. N g jamin istri akan mau bahkan ingin skali anda melayari nya alias brhubungan sex penuh.p
    mr & mariana//mey fank (istri)

  12. zuanraz berkata:

    menarik… hehehe……

  13. ena berkata:

    x best la…x brape paham.xlame lg aku akan kawen…jadi nak gak tau mcmner mlm pertama di lalui.klu sediakan cerite ok gak..

  14. ena berkata:

    tolong la…aku nie perempuan, takut2 gak kalu di fikir2.macammaner agaknye kalu aku di mlm pertame yek…

  15. darwisrazak berkata:

    wah,masih berdebar,soalnya belum ngalamin.puas tidak isteriku nanti,sy kwatr sy akan lebih duluan keok,gimana nih?

  16. AWANBIRU berkata:

    hehehe malulah

  17. armangs berkata:

    malam pertama adalah malam yang indah jika suami dan isteri saling memberi dan menerima dan ada tolak ansur. jangan hanya sebelah pihak sahaja beria-ria sebelah pihak lagi menolak…

  18. sayalah berkata:

    hehehe…ntah, malula nk komen sbb xtau mlm ptma 2 camana…tp org ckp best…emmm layan jelah nnti..wawawa

  19. mia berkata:

    takuttttttttttttttt.. daripada berani dah jd takut la pulak nak kawin…

  20. atuk berkata:

    assalamualaikum…
    naperlah semua bila sebut malam pertama…takut…jangan takut cuuuuu……sebab semua pasangan yang berkahwin…akan merasai nyer…..tapi kenelah ada ilmu…cuuu…jangan main redah jeeee..terutama yang lelaki tuuuuu…x nyempat2…dah disondolnyer…..bagilah masa….jangan terburu2…….sama kene faham….masing2 belum rasa…..biasanyer…silelaki ni..akan mancut awal….itu biasa…….sebab x penah rasa…….jangan bimbang bagi yang wanita…….bagi peluang……nak guna lama cu…bukan sekali…….pada lelaki….biar sampai isteri betul2 sedia nak di setubuhi……sebab kalau masih kering kat celah tuuuuu…msakit nanti…biarkan ianyer mengembang……meregang…..guna jari duluuuu……dah agak selesa baru guna senjata tuuuu…itu pun tekan pelan2….ambik masa…..tanyer siisteri….kalau dia ok…tekan lagi…sampailah semua nyer terbenam kedalammmmm…kalau dah masuk semua…..kira selamatlahhhh…xsakit tapi sedap…..pas tu….alaaaaa…xkan atuk nak bagi tauuuu….henjutlah sampai terpancut…kalau nak anak cepatttt…pancutlah kat dalammmmmmm…kalau tak pandai2lah…kat perut jelahhhh…ok selamat mencubaaaa…aminnn

  21. ayu berkata:

    hehehe,,,erm,,,pe nk kte ek,,,ermmm,,ok la,,,xtaw,,xad pgalamn,,,nti dah ad pgalamn sye komen ek,,hehe,,tma ksh,,,

  22. atuk berkata:

    apa nak takut cuuuu….semua orang merasainyer……yang penting ilmu mesti adelah sikit sebanyak…bukan main hentam jer…….kejap jer yang takut tuuu…..silap aribulan….mia yang lebih2 …..betul….x caya nanti cuba tengok……

  23. ain2amry berkata:

    eee…takutnya ku nak kawin bulan tujuh nie …. huhuhuh….. mak tolong ………

  24. lina berkata:

    heeeeeeeeee…….
    dah rase mlm pertama……
    best giler tau…
    sekarang ni pun aku rasa hari hari malam pertama..
    hehehhehee
    tak caye???/ cubalah.

  25. lina berkata:

    rasanya mlm petama bg saya amat menakutkan dan saya blun pernah laluinya

  26. Z berkata:

    wanna share sumthing..we married few months ago..
    1st nite tu, hurmmm mmg amat takut..mybe perasaan takut yg terbawak2 since sblm kawen made me feel lagi lagi lagi takut.. tp nak try gak kan…huuhuu sakit ler.. once sakit je, stop n ckp ngn hubby xnak arr teruskan..huuhuu.. tp keep on tyring mlm tu smpai hubby pun da give up..huh taktau pasal dia kesian kat i or dia da bengang ke huuhu..
    tp dia pujuk elok2.. xde arr marah.. then i ckp, lets try other nite, i think i am not really ready for it psl sakit kan..hubby senyum jee n kate ok… hhuhuh nice kan..
    huhu..the next nite, i relakan jugak..sakitnye..smpai meleleh air mata.. for hubby, best laa kan, for me, its like nightmare.. then esoknye i period, n fell so lega!! yer laa takyah nak serve hubby huhuhu.. jahatkan.. but the fact is it hurts huhu..
    then it continously sakit smpai about 2 months kalo tiap kali ‘doing’ it..tp it slowly makin kurang sakitnye.. sumetimes i have to say no, sbb tak sanggup arr nak sakit jee..alhamdulillah my hubby was so such understnding n loving.. tp dia ckp kalo xnak sakit kena ar slalu biasakan huuhu.. at dat 2 months time i was thinking like..wat is the best part of ‘doing’ it.. yer ar psl i sakit n tak rase best pun.. but im happy for my hubby yg mybe rase best huhuhu..
    then..i was so shocked in our 8 weeks marriage, i found dat i was pregnant! doktor kate my pregnancy age was 7 weeks! hihihi can u guys imagine.. bunting pelamin laa kan. so we count the conception date was on my 2nd week of marriage (lepas i period 1 week tu laa kan).. huahuahau.. yer laa.. i think i was not good in ‘doing’ it dat time.. yer la, dgn sakitnye n asyek nak mengelak gak kalo hubby nak, leh pregnant lax.. ape2 pun alhamdulillah.. n my hubby was so happy for it..
    now..i learned so much.. n found myself much improve in ‘doing’ dat, lagi plak da tak sakit da hihihi..n da tau wat is the best thing by ‘doing’ it hiihi.. my hubby pun happy to see my ‘progress’ hiiihih.. smpai kdg dia tegur…senyum smpai telinga jaa laaa beb ;:
    n for those guys yg bakal lalui 1st nite, ape2pun persefahaman laa penting kan.. as for me, kalo hubby tak faham n paksa time tu, shud be more pressured laa kan.. tp once hubby leh bg support n pujuk elok2, so leh arr rilexxkan keadaan wpun sikit2 takut..but its better than nothing huuhhu..
    mmg 1st nite (or 2nd nite for me laa hihi) will be a memorable moment.. sama ada sweet..hurt..nice.. ape2 kenangan laa kan hihi.. gud luck girls n guyss.. ;)

  27. azuan berkata:

    mlm pertama memang dinantikan psangan baru kawin..utk peringatan bagi bakal2 pengantin jgn gelojoh sgt ..belai2kan dulu.. berseronok2 dulu ramas2 buah dada…kasi faraj berair dulu…kalau tak kesian si isteri sakit…..pasatu petua utk nk dptkan ank yg cerdik dan soleh ……berzikir semasa bersama suami kena mengucap semasa nak pancut air mani tu….selamat mencuba.

  28. Daisie berkata:

    hai..fuyuoo gitu ka rsa nye mlm petma ne…dgr mcm syok jer tu ehkehkehk..tpi lum penah gi nk almi nye coz kta org lum kwin gi ememem…mcm mne nk rsa mlm petma ne gakgakgak…nape ya soma org tkut mlm petma ne..skit sngt ka kna hentam tu…hehehe
    o ya mcm mna nk kc nafsu laki ne x tau la..leh tlng ajar ka gan kta2 ne..

  29. ola berkata:

    ya ke best ka mlm pertma ne..x berdebar2 ka hati tu…kalo yg mc dara ok jgk nk uat knangan tpi kalo da ‘TEBUK TUPAI’cmna le tu….(gan mrh) x skit ka mlm pertma ne..pa rsa nye ya…leh bgi tau ka? COZ kta org ni lum kwin gi tpi x lmagi nk kwin uda le…kang nk tips yg slmtnk bek..

    tlng bgi tau ya..

  30. lisa berkata:

    malam pertama ku lalui dgan penuh debaran dan keinginan yang dasyat…..setalah 2 tahun,malam tadi pun kurasakan seperti malam pertama….

  31. Quintas berkata:

    wow dah 2thn pun rase mcm tu jgak? xcukup belai kot..xcukup pelincir kot tmpt tu…

    or x cukup teknik yg betul kot…

  32. nutdia berkata:

    ermm…masing2 ada rasa tersendiri..so when time comes u feel its

  33. ek ele - azlan berkata:

    apa lah quintas…dia cakap debaran dia tu dan exitement dia tu sama macam malam
    pertama 2 tahun sudah…maknanya masih hangat membara lagi….lembb tul kau ni…ha ha

  34. fareena berkata:

    saya baru kahwin 11 mei hari tu..then my first night at 13 mei lalu but i’m still virgin sebb saya masih tak boleh control rasa sakit walau saya dah betul2 dalam keadaan yg cukup bersedia..

    boleh beri saya petua atau pendapat…kesian tgk hubby..dahla 21hb ni dia kena fly balik ke UK..(keja) dan i masih di KL (study).

  35. Quintas berkata:

    to fareena:

    u xcukup kene ransangan lg kot? sb tu still sakit and tmpt tu still cengkam kuat ag.
    kene bnyk foreplay dulu, bg basah, sedap, stim , feeling semua tu lah then br masuk tusuk.

    just rileks, n bnyk buku2 panduan wat sex kat luar tu, spend some time wat research ke, insyaallah okie nyer. Tme mula2 memg mcm tu, dah lame2 ok da la..

  36. Key berkata:

    jgn lupa bc doa dulu,br xde setan kacau

  37. MOHD FAkRULRAZI berkata:

    boleh tolong explain more detail pd org bujang spt saya…klu perempuan tu dh kena byk kali..i mean xde dara..dh kena tebuk..

    ada perbezaan x semasa mengalami mlm pertama??

    ps; lelaki kena peka isu ni….hahahahhah selamat beramal..renung2kn!

  38. Quintas berkata:

    kene tebuk? very intresting choice of words..

    rase2 nyer kalo gurl tu dah bnyk kali kene tusuk, pasti longgar da tmpt tu..so time malam ptame msti xseketat dulu.

    kalo gurl tu xde dare, but just penah kene sekali jer tebuk, tmpt tu still ketat nanti mlm ptame. that simple(i think)

  39. Key berkata:

    mestilah ada bezanya…lau expert semacam je masa main tu..mesti dah penah kenala sebelum ni…tp lau longgar…dia ader caranya nak ketatkan balik…kdg tu susah gak nak detect…so tgk experience dia je lah….

  40. Damia INsyirah berkata:

    xlama lagi nak kawen, berdebar sgt.. pasal majlis, malam tu nanti… ada tanya abg, dia kata ok… mungkin dia ada banyak tanya kengkawan yg dah kawen….. hmmm harap mlm tu berjalan lancar…

  41. mummyeira berkata:

    em untuk damia,selamat lah segala-galanya,termasuk majlis dan malam pertama tu nanti,….memang mendebarkan coz eira pun dah mengalaminya………………..eiiiiiii memula malu sangat ,sebab nak tunjukkan seluruh anggota badan kita kat suami…kena pulak suami kita tu menikmati pemandangan yang indah disetiap sudut luar dan dalam.tapi kalau malu gelapkan sikit lampu dalam bilik tu,memang tak nampak kalau digelapkan lampu,tapi buat permulaan biarlah suami tu rasa-rasa dulu,he he he bila dah biasa baru terangkan balik lampu tu..he he he,seronoknya memang tak terkata,pengalaman pertama pulak tu dan bila org yang dicintai dah pun berada didalam dakapan kita..sehingga sekarang perasaan malam pertama tu dirasakan ,kerana setiap malam bagi eira adalah malam pertama bagi eira dan suami.kalau damia nak rasa sesuatu yang menarik ,jangan segan untuk menukar posisi yang baru.berbincanglah dengan suami(kerana persefahaman/keinginan diantara suami dan isteri adalah penting)…………

    good luck girl.

  42. memey berkata:

    malam pertama…
    duhhh blm tau gimana2 nya.. merried aja blm…hehhehe

  43. lidya berkata:

    malam pertama ku mmg gementar jugaklah mcm2 ada dlm otak fikir takut, sakit, malu. Tp apabila sdah kawin baru thula…..fikir lpas sanding mlm trus main tp hubbyku mmg jenis memahami so main lpas 1 mgu kmudian hehehe…mula2 hubbyku main bwat adegan romantik2 sampai fikiran ku melayang2 hehehe….. sempat jugak aku pesan dgn hubbyku bwat p’lahan2 jangan kuat sgt. Hubbyku pesan pertama mmgla sakit lama-lama ok jugak. Layan punya layan benda 2 @#$%^ tp mmg ada jugaklah rasa sakit waktu 2 tp lpas 2 lain dah rasa dia… Aku gembira sgt mlm 2 sbab hubbyku ucap tq sbab aku bagi hadiah yg paling b’harga bwt hubby t’cintaku….sampai skrg aku tdk dpt lupakan mlm p’tamaku…..sweet sgt.

  44. Quintas berkata:

    ahanks ! ( tgh imangine)

  45. lidya berkata:

    aik…quintas imagine apa 2 ar???

  46. Quintas berkata:

    imagine indah nyer la dunia ciptaan tuhan ni hehe..

  47. kebayan berkata:

    bagusnya lidya….

  48. lidya berkata:

    ya kebayan….maklumlah aku baru melayari dunia perkahwinan so skg nie masi dlm honeymoon lagilah katakan hehehe….

    Betul quintas….sapa sangka ciptaan tuhan kan sungguh indah sekali. so kita sebgai umatnya mesti bersyukur.

  49. Quintas berkata:

    owh yea lidya, tme 2 mcm ni la kte kne btul2 bersyukur and hargai smue kenikmatan itu…

  50. lidya berkata:

    hehehehehe…..

  51. qaseh berkata:

    huhu..takutnya..mesti sakitkn tu yg takut tu..mcm xnk kawin je..tp nk kawin..hehe..

  52. lamka0504 berkata:

    iyalah tu….. ramai yang dah buat awal…..m

  53. aida berkata:

    malam pertamaku riuh…. katil kayu tu bising le…. kenapa mak sandar katil tu sampai kat dinding….. ada org kat serambi tidor, mesti dengar giler lee.. (19 tahun yang lalu….
    skrg pakai katil besi)

  54. kebayan berkata:

    tu..ganas sangat tu..aku malam pertama tak bunyi apa apa pon..aku naif tang mana yang seronok pon aku tak tahu..sakit adalah

  55. aida berkata:

    wah wah wah… kebayan…. maafkan lah aku…. aku miskin pakai katil kayu pun second hand aje, rumah pun buruk… semangat kaya… heeee

  56. ek ele berkata:

    ha ha..aku malam tu…tak aku endah apa jadi…apa bunyi..apa tak bunyi…yang aku
    dengar aku dgn bini je bebunyi…ha ha ha

  57. noname berkata:

    ..kadang2 bila duduk berdua, rasaaaaa sangat nak kawin :p. tapi bila ingat sakit,kensel terus!takut la..

  58. aida berkata:

    noname kawin aje….. kalau rasa itu pasangan yg serasi sesuai. sakit kejap aje….tanya kebayan, nazrida, ek ele, lagi pandai quintas…..

  59. Arjuna berkata:

    best kalau lalui malam pertama macam lidya…

  60. noname berkata:

    Memang la nak kawin..sapa tak nak..tapi serius la.takut.dah la husband in future saiz ala-ala comel gitu.yang kita ni mcm budak form 5.dia pun ada pujuk-pujuk.katanya sakit kejap bla bla bla..kita yang nak tanggung ni la..dah brapa kali tangguh tarikh..takut..alaahai…

  61. kiranto berkata:

    noname

    aduhai saleha… tok sah dok risau risau sangat… demi pengetahuan anda
    sebesar benar pun ‘ senjata’ si jantan tu.. tidak menjadi masaalah dari
    penerimaan nya… noname bayangkan g mana sesorang ibu baru
    melahirkan anak ( normal birth).. mengerang nya lebeh teruk lagi..almaklumla
    benda baru nak ditebuk..nak tebuk tin susu 9 umpama0 pun susah gak…

    it will come naturally and DONT FORCE yourself dan dua2 kena bincangwhat is best

    good luck

  62. aduka berkata:

    kita nk pilih baju pun kena try dulu inikan pula nak ehem-ehem(.malu nak sebut aih.)
    try dulu..ala pekagha besaq kelemboi ni hang nak pebesaq buat apa….kalu sakit x sedap,oghang x caghi aaaaa.kalu cabut gigi memang oghang tak mau.pasai sakit.hak ni…ala…..aku kawin dulu bini aku seghendeh aku dulu.dah gelap(jeng jeng jeng)………. sakit sikit dia bunyilah.(part tu yg beh)”pelan pelan sikit…..sakit.”tapi on sampai beghapa round tak tau.tok sah dok ceghita lah…..hang try dulu.

  63. Arjuna berkata:

    haha.. best cerita hampa ….

  64. jawe berkata:

    malam pertama peh…manyak syok o..x saba nak tunggu mlm2…aku nak comen lebih2 x taula cbb aku blm melaluinye…

  65. mamat berkata:

    boleh percaya ker perempuan ni sakitkalausakit takkan lah ramai perempuan yang menjadi pelacur…. tengok zaman sekarang ni lagi ramai permpuan yang berzina… ramai jugayang jadi bosia… kalaulah sakit takkan ramai yang perempuan buat perkara macam ni… dah lah sakit pastu bedosa pulak… dua kali sakit

  66. permata_puteri90 berkata:

    ee seramnye puteri..puteri mmg la x taw bile nk kwin..bru umo 18.tp dgr smua crita 2 ya allah..takutnye..ahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAKIT KE X SEBENARNYE NI!!!!!!!!

  67. Arjuna berkata:

    puteri, sakit ada ubatnya…. masalah besar kalau tak sakit….
    kan orang tua kata.. berakit2 kehulu, berenang2 ketepian…
    bersakit2 dahulu bersenang2 kemudian…

  68. Arjuna berkata:

    ustat tu dah ilang.. japje dia masuk pastu kuar dengan bangganya…

    kalaulah sesiapa yang tak berkenan apa yang aku cakap… aku buka ruangan email aku.. untuk kita saling betul-membetulkan. email ni khas untuk kakitangan blog ni saja. dan lagi aku tak kenal korang dan korang tak kenal aku… so apa kira… just share and learn.

    arjuna_1182@yahoo.com.my

  69. awek comel berkata:

    salam..sya de problem ckit la..dharap ade yg dpt bg tip..sya bru 1mggu brkhwn n msih blum mlalui mlm 1 lg..sya cam xde nafsu la utk bt bnda tu..ape yg hrs sya bt ye?

  70. just married berkata:

    heee..lawak la topik ni…
    sogan den… nasib baik den dh kawen..
    dh ghaso pun…
    tapi kan betull sakit smpai 2-3 minggu..pastu sodappp…
    hahahahahahahahh

  71. kebayan berkata:

    apalah yang nak ditakut takutkan pada malam pertama …semuanya dah jadi halal.Sakitnya hanya sekejap aja yang selebihnya adalah kebahagiaan.Bermufakatlah membina kehidupan.Pengalaman akan mengajar kita untuk menghadapi hari yang seterusnya.

  72. ek ele - azlan berkata:

    bagi aku senang aje…dalam hidup ni banyak bende reality yang kita kene hadapi…
    mau tak mau kene gak…macam bersunat…beranak….kawin…keje macam2 lagi lah…

    lalui aje..tawakal….selalunye org camni dan sabar dan tak banyak cerewet
    tak banyak lalui bende2 rumit….

  73. Arjuna berkata:

    asalamualikum semua…
    aku bersetuju sgt ngan ek..ele…

  74. kila berkata:

    ala… takut konon..sedop jer….lagi pon ramai gadis sekarang nie dah rasa… walaupon belom kawen

  75. saja2 berkata:

    La apa la hangpa ni-Kalau dah kahwin tak leh tanya dah sakit ka dak tapi mula2 tu jgn la gelojoh sangat yg tak sakit pun jadi sakit,ikut keadaan la,nanti hangpa tau sendiri laaaaaa cik oi org2 tua kata
    “sakit ni tak dak doktor boleh ubat,
    sedapnya tak dak juei dimana mana restoran”
    ha pikiaq sendiri la no

  76. lisa berkata:

    esok hari gaji

  77. ek ele berkata:

    apa lisa…org ni dah abih dah gaji…he he

  78. just married berkata:

    hmm tul tu kila…
    syg betul spatuttnye time malam pertama patut rasa
    baru ada syok…
    ni blum mlm pertama….dh rasa…mlm pertama jdi malam ke berapa ntah
    heee
    lgi la skrg ni yg klua cd2 porno…byk budak muda yg wat keje tk senonoh ni
    humaing aihhhh

  79. tersasur tompek nyo golap2 ni berkata:

    Jgn tersilap tempat dah la……skg ni mano ado sakit2 lagi dah makan dulu…dah ado experiences…shok nya kenikmatan malam ..ni …teraso ajo …setahun lalu kat kelang apek tua mati atas perut pun ado..tengah buat korjo …….

  80. kebayan berkata:

    apek tua tu .. terlalu ghairah ,ada sakit jantung pulak … tak ke kes naya.

  81. ek ele berkata:

    teringat cite mak mentua den…cite kat kita org pasal apa pak mentua masuk spital
    semput…pasal dia batuk tapi nak jugak main..abis tu semput..masuk spital…ha ha

  82. kebayan berkata:

    ko no ek ele …geli lak hati aku ,tapi macam ko cakap lah orang lelaki time demam pon nak main.

  83. ek ele berkata:

    betul kebayan…aku masa 20an lagi lah…pantang sentuh aje

  84. Mikrofon surau berkata:

    Bila aku pk2 balik skang, kagum aku ngan diri aku sendrik. apa xnya. memula kawen dolu, kemaruk xhengat. sminggu petama umah mertua tu, ngah ari bute pun blasah jgk. cam ek ele sakap la, pantang sentuh..jadik aje..dh la umah kg beratap zing. kowang bygkan jek la bahangnye cane. takley nak sakap. campoq ngan bahang asmara kami..paneh toksah sakap la. lencunnn…pantang ada masa terluang, dua2 ilang la. aku hengat kalo katil tu leh berckp la kan….tah la. skang ni paling best kalo pojek curik2. bukan cureng tau…hahaha. pikey la sindrik. masing2 dh beso!

  85. meow meow berkata:

    sampai ti kau ngato pak metuo kau yo e ele..den hobin kau kang…

  86. Mikrofon Surau berkata:

    Bapak an ganeh kau meow meow..pokok dek kau lah…kehkehkeh…

  87. meow meow berkata:

    mak aiiii..pak metuo den..mulut bising..kalau dah datang baran dio..bertompik lari lintang pukang cucu cucu…yang an polik tu..masuk bilik sonyap jo….skarang dah sakit lutut…an donga cito lah kan..dulu mudo2 goma lepak kat joget lambak….balasan laa tu….rasokan….

  88. ek ele berkata:

    ..hobbin kau yo kau kiro…he he…
    aaa tu lah kato org….ekau laei kato pak mentuo camtu…sian org tuo tu..

  89. meow meow berkata:

    den dah lamo mondam raso ni raso den inilah tompek yg sesuai bona den nak kato mengato ni…tp kesian pun ado.. ni nak tanyo tahu tak mano2 tompek boleh rawat sakit lutut ni…takut pulak den aaaa…..ampun abah….

  90. ek ele berkata:

    apo lagi…hantar spital lah…kasi masuk bosi…he he…sakit apo kek lutut tu?
    sakit sondi2 tulang ko?

  91. meow meow berkata:

    agak den sakit sondi2 tulang lah tu..masalah nyo dio tak suko g spital ..perabih duit yooo….sakit tak ilang pun…aaaaa tanggung laaaa…

  92. arjuna berkata:

    haha.. lucu bonar cito ekau meow..

  93. paktenggek berkata:

    Ado yg kato ta’ do malen pertama lage doh,malen pulohan doh…….

  94. Junaidi berkata:

    Abang Idi Kgau..
    Aku dah mengalaminya dan bila saya lihat pendapat orang yang melalui malam pertama ada sesetengahnya tidak mempunyai ilmu pengetahuan. Nasihat saya banyakkan membaca buku2 tentang hubungan sex bagi membantu diri anda dan pasangan anda, pada saya tidak semestinya sakit itu berterusan sampai dua bulan berlarutan, biasanya hanya malam pertama dan untuk melakukan kali keduanya mungkin ada sedikit rasa sakitnya tetapi jika pasangan lelaki anda mempunyai pengalaman luas/banyak membaca buku panduan sex saya percaya rasa sakit itu tidak akan timbul. Sebagai contoh anda sebagai suami harus membuat percumbuhan(romen2 dulu)berpeluk cium sambil tangan suami meraba-raba ke kawasan sulit si isteri,suami boleh juga mengurut-urutkan jarinya keatas gegunung si siteri sehingga si isteri mengeluarkan suara ghairah dan si suami akan dapat mengesan sama ada air mani si isteri dah keluar dan si suami dengan perlahan-lahan memasukkan jari menyucuk perlahan-lahan kedalam kemaluan isteri sambil suami mengisap-isap puting buah dadah isterinya, dengan itu si siteri sudah kelihatan terlalu ghairah dan saya percaya si suami juga dah teransang dengan gelagat si isteri dan masa itu si suami masukkan lah zakarnya dan menekan perlahan-lahan sehingga si siteri dah naik ghairah giller maka apabila sampai saat dah over rancakkan lah lagi cucukan tekan laju-laju aahhh..ahhh..uuhhh..alamak ada benda menongkat kat seluarku pula yang jadi ghairah..nak tidur dlu lah (faham2 je laaa..)

  95. rose berkata:

    salam..
    my 1st nigt mmg lucu.
    my hubby bawak i pg tmpt kenangan kteorg.i dpt agak ni msti ad udang dsblik mee ni.2week after married.yg i terkezut die bleh offer men game yg die plg gayat.i ingt die men2 upa2nye betul2 die naik game 2.i pon ap lg sukala sbb sblum ni bile i ajak ade jaer alasan die xnk nek (roller coaster)..mlm 2 die pjuk la i,i wat do know jer sbb tgh dmam n dlm ati i mmg tkut sbb dgr citer sumenye skt time mlm pertama.die pjuk2 i than i terpaksala bg sampe nangis2 i.bnyk kali die cbe last skali i xtahan sgt skt i t/tendang dada die.ops sorry my hubby bukn ap skt sgt2..die pn majukla tp die xputus asa die bwk i kuar jln2 tgk angin mlm n blk pd tmpt 2.rsa mcm bdosa sgt kat hubby i sbb x lyn die.so i pkir2 i ilangkan rsa skt i plak yg ajk die.die pn give d’best for us…sampela 3months after we get married i baru rasa nikmat mlm pertama…thanks my hubby..luv u..die pandai pjuk n lyn i…

  96. sores berkata:

    Hi Rose,

    awak kurang bersedia rose sebab tu tterdang HB. kesian dia….
    xbaik buat camtu…gadis lain ramai yg bujang….mengharap seorg suami…

  97. sweet56 berkata:

    mungkin u cinta saorang lain tetapi terjebat dgn dia..itu sebab u tak menghargai diri..ayau u ni ada sakit kot..hidung tinggi kot….kalau i u buat macam tu i masuk terung dah patahkan…..husband u betul dayus kena tendang….macam

  98. ayu berkata:

    hee..hee.. x ternilai dgn kata-kata

  99. persepsi berkata:

    sodaap tu mmg sodaap… klu pikiaq bali syok juga ingat yg lama2..

  100. jannah berkata:

    bohsia dan bohjan tak ada pun masalah ni, buat sex macam kacang aje…sebab yg haram memang mudah, bila halal tu yg susah ehhh

  101. kayeye berkata:

    yg haram tuh main tale jek, setan ade tlg, mane x senang..

    yg halal nih nak bg puas syame2, untuk long term, tuh yg susah sket..

  102. nadine berkata:

    salam…semua….
    teringat kat first night…memang x leh lupe….malu2…..
    ape2 pun itulah hadiah paling berharga dari isteri yg menjaga kehormatan untuk hanya suami yg tercinta…….

  103. mizielya berkata:

    salam semua…….sy bru kawen teringat mlm pertama sy …mmg malu,skit tusukan zakar hubby sy….pelahan2 dia kc msuk….mula2 ja ba sakit 3 mngu kmudian sedap dah rasanya….tp kmi blum mau dpt anak..sy sruh hubby pncut kat perut ja…petua sy jgn lh gelojoh sgt roman2 dulu suami isteri…sruh hubby isap buah dada sedap tau….pgang dulu zakar hubby korang klu dah kras br kita pmpuan sndiri yg tlg kc msuk dlm faraj2..pas2 berdayung lh……lau kta blum puas kc tau suami,hubby ayg mau 3 raund ba hehehehehe….

  104. lil'star berkata:

    nak tanyer….
    wajib ker kalo 1st nite time projek tu,pompuan kluar darah??saya bimbang la…kalol a 1st nite buat tu xde kua drh,cmne ek??nti suami mesti tduh kite dh x dara,padahal sblm nei sumpah x penah wat lg benda tu.. bg la komen..mesti ker 1st nite tu kua darah,n kalo x kua darah,suami pk bukan2 ker??????

  105. bunga berkata:

    tak semestinya keluar darah .. kalau tak pernah melakukan aper aper buat aper nak takut ..

  106. pontianak harum sundal malam berkata:

    den raso kalau takdo darah tu dah seasons lah weh…kalau dara dak terkoyak…lamo…sengaja atau tidak berperasaan…kan lubang bibir nyo sopit ,bila masok ajo ‘mentimun abeng’ misti bibir nyo koyak cedero sikit..misti ado darah nyo..melainkan dah biaso ‘piston dan housing dah season ‘ngam’ …..

  107. lil'star berkata:

    oooo….phm2….laki2 nye ble dh stim jd 3x saiz dia kn…ukae..tq sbb tlg jwb kemushkilan yg dh lame de lam minda nie..

  108. roseleo berkata:

    eeeeeeeeeee, tkutnya. kna bsedia fizikal dan mental

  109. mrslingerie berkata:

    Tambahkan lagi debaran tu dengan memakai lingerie seksi.. he..he..

  110. Aleyaa berkata:

    Sayer baru diijab kabulkan 03 ogos lalu but still virgin…x terdaya menahan kesakitan di malam pertama…until now mcm fobia nak ……lagi…ader sape2 blh bg petua nk hilangkan rasa takut dalam diri sayer….

  111. manja berkata:

    Lamanya Aleyaa….
    Syukurlah sbb Hubby Aleeya understanding.

    Manja dulu pun fobia gak memula tu… tp x sampai seminggu pun… heheheh
    nasib baik Hubby memahami, dia x paksa…..

    Dari pengalaman Manja la kan…. Hubby Aleeya tu kena berusaha lebih skit laa
    Foreplay tu kena lama… sampai Aleeya dan bebetul ready dan santai….

    Klo nasihat professional tu rasanya ada kawan2 & otai2 kat cni yg leh syer ngn Aleeya….

  112. otai Berkata berkata:

    girlz kalau lakukan onani…kowang rse snne??

  113. ila berkata:

    kalu onani dara boleh koyak x ????

  114. nu'man berkata:

    Salam…
    Mintak nasihat dari kawan2 yg berpengalaman. Sye ni baru kawin. Sudah beberapa mlm sye cuba utk masuk dlm tapi tak boleh. Isteri sye mengadu sakit & sye x smpi hati utk meneruskan (syg bini). Sye dh buat foreplay agak lama jgk & dia punya sudah basah. Mungkin dia kemut masa sye try masuk. Mcm mane nk merangsang dia supaye dpt melegakn kemutan tu? klu la katakn kurang cecair pelicin, apa jenis losen yg boleh sye guna utk tu?

    Harap kawan2 dpt membantu..

    Wassalam..

  115. e-in berkata:

    mak ………………
    tkutnya mlm prtma…..
    msti ak lri kliling ktil pnya……..hahaha

  116. nu'man berkata:

    salama semua..

    nk mintak nasihat & tips dr kekwn yg berpengalaman.. sy bru kwn 1-2 minggu.. dh bebrp mlm sy cube utk masukkn, tp masih x berjaya. sy rase, sy dh buat foreplay secukupnye.. tanye air mazi wife dh kuar.. (sori klu street to the point) tp baru masuk ujung kepala skit wife sy kate sakit.. bile dh 2-3 kali dia ckp skit tentulah sy berenti.. sian kt dia… mungkin wife sy kemut mase sy nk masuk. tp mcm mane carenye nk bagi dia legakn kemutan tu.. sy dh try buat rangsangan2 supaye dia lebih ghairah tp x bejaya gak. xde ruang langsung sy nk masukkn.. mcm nk atasi mslah ni.. tolong kekwan..

    wassalam..

  117. numan berkata:

    salam..
    mohon nasihat.. sy br bekawin bebrapa minggu. Baru bebrp mlm bersama isteri. masalahnya, walaupun dh beberapa mlm percubaan.. sy masih x dpt masukkn ‘anu’ ke dlm sana.. kepala baru masuk skit isteri dh mengadu sakit. lepas 2-3 kali percubaan isteri dh x tahan sakit. jadi, kami terpaksa berhenti. foreplay dh saya lakukn secukupnya.. buku Permata Yg hilang dh sy baca. Apa yg perlu saya buat??? Sy rase isteri masih x dh membuka pintu farajnya.. apa patut sy buat??

    bingung.. (air dh naik kepala, tp tersekat)

    tolonglah .. klu ade sesape yg berpengalaman..

  118. jagung muda berkata:

    saya akan kawin bulan 3 tahun depan. skrg ni dah mula fikir sakitnya mlm pertama sebab slalu baca org kata sakit tapi saya tak dpt bayangkan sakit yg camner? mcm sakit gigi ke atau macam sakit kepala terhantuk. nnt majlis kawin kt rmh saya di kampung. rmh saya papan, takut dorg terdengar bunyi2 yg tak enak kalau melakukan itu pd mlm pertama. bilik air pun kat luar rmh. saya penah cakap kat bakal suami saya, mlm pertama taknak buat. saya segan pagi2 terpaksa bangun nak mandi wajib sebab selama ni tak pernah mandi sebelum subuh, slalu mandi dah pukul 10 pagi. segan kat famili saya. pastu saya cakap kat dia kalau nak ringan2 pd mlm pertama jgn buat love bite kat leher saya, malu kat anak sedara saya yg dah besar2. saya sebenarnya teruja nak melakukan itu pd mlm pertama saya nanti tapi saya rasa byk sgt halangannya.

  119. AINI berkata:

    hmmm malam pertama.. bbbessstttttt sesangat..
    I BARU 4 BULAN KAHWIN. MASA BULAN 5 TEMPOH HARI.SUAMI I SPORTING. DIA TAK HUBUNGAN DGN I PADA MALAM PERTAMA. KITORANG BERSEKS PADA 3DAN 4MALAM BERIKUTNYA. BILA SEMUA BADAN DAH TAK LETIH. MASA PERTAMA KALI ZAKAR SUAMI I MASUK MEMANG SAKIT.. TAPI IA SEKEJAP JER suami i PANDAI RANGSANGKAN I.DIA JILAT BUAH DADA I, HISAP LEHER I, CIUM DAN KOLOM LIDAH I,, DAN PALING I TAK TAHAN ,SUAMI I PANDAI MENJILAT VAGINA I SAMPAI I JADI TAK SEDAR DIRI SSEEDAP SANGAT..BILA DAH MULA MASUK DAN KELUAR ZAKAR..LAGI SEEDAPS.. TAK DAPAT DIUNGKAPKAN DGN KATA KATA. I SAMPAI TERPANCUT JUGA. TIGA KALI I KLIMEKS.FIRST MASA SUAMI I TENGAH JILAT PUTING TETEK I,, BEST BETUL.SECOND MASA DIA JILAT KEMALUAN VAGINA I, IJADI KEJANG DAN SEDAP AND LASTLY MASA DIA DAN I SAMA SAMSA TERPANCUT. I TENGOK DIA BADAN MENGGGIGIL ,SAMA DGN II, SSEDAP, BEST,,I PUN MEGGELUPUR BADAN I.. SAMPAI AIR MANI SUAMI I TERTUMPAH KELUAR DARI VAGINA I. IRASA PUAS BETUL.. MACAM RASA DI AWANGAN SAHAJA. SUAMI I PANCUT DALAM DALAM VAGINA I, I DAPAT RASAKAN KEMUTAN YG SEDAP SANGAT. ANYWAY I SEKARANG DAH MEGANDUNG 4 BULAN JUGA. KALAU NAK DIIKUTKAN I NI BUNTING PELAMIN.. I DAH 29 TAHUN KIRA LAMBAT NIKAH JUGAK LERR. KALAU I TAHU BEGINI BEST DAN SEDAP DAN NIKMAT. DAH LAMA I NAK KAHWIN MASA 20AN LAGI HHMM BYE..

  120. org muda berkata:

    emmm bunting pelamin eks……sya pun sama…..dh bunting..my wife..

  121. kebayan berkata:

    ader baiknya bulan puasa ni .. tapis tapislah sikit perbincangan ni .. kang batal lah pulak poasa tu ..

  122. osmang berkata:

    hmph.. aku lagi laa brutals. pada malam 1. aku ikat bini aku kat katil.. aku nak try buat bondage mcm aku tengok kat dvd blue. bini aku nagis .tapi aku peduli apa sudah aku ikat bini aku dgn tagan terikat kat palang katil, kangkangkan kaki ikat kainya kat bucu palang katil.. tapi mula mula aku jilatla seluruh bodynya..gunungnyer dan apamnya sampai dia keluar cecair jernih kat apamnyer tuu. memang dia menjerit kesedapan. mata bini akau pun turun naik,seperti tak sedarkan diri,agaknya sedap sangatlaa tuu. dan part ynag ditunggu oleh aku .. aku masukkan lah alat aku ni ke apamnyer.. ganas jugak aku buat, tapi aku tak kisah pasal air dia dah banyak sangat keluar.. Memang dia jerit sakit sangat. kaki dia macam nak menendang, tapi dah terikat,jadi tak boleh buat apa.aku hayunkanlah senjata sulit aku ini,dia mengis kuatnya.. aku tak peduli.. darah memang nampak keluar sikit masaku sorong tarik tuu. TAPI.. yg pelik lepas 5minit kemudian dia mula keluarkan kata kata ..sedap sayang..nikmatnya sayang.. hmmppm apa lagi aku buatlaa laju.laju.. bdan dia trangkat naik.. sedap laa tuu. bila aaku rasa nak terpancut..dan dia pun memmang dah klimaks aku hanya masukkan kepala pelirku sahaja. dan tuss tuss rasa badan aku lain macam ..terasa nikmat sangat. mani ku memancut masuk ke apam bini ku dan dia asyik menjerit sedap pula..
    .KITORANG PUAS SANGAT.. SEKARANG NI.. bila projek kekadang dini ku suka buat horse style aku telentang,biniku kat atas dia henjutlah.. best jugak sebab aku rilek ,dia beraksi. sekarang kami dah dapat sorang anak pompuan ..sebijik muka aku.. mungkin betul kata orang bila pompuan klimeks dulu. dan laki kemudian ,senang dapat anak pompuan.. apapun malam pertama tak lah sakit sampai berminggu minggu.. orang lelaki kena main peranan penting.. ok laa tuu

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 351 other followers

%d bloggers like this: